KUNSTBLOG? Inspiratie een kijkje achter de schermen en meer..

Bijgewerkt: 20 jul 2018
Elke eerste woensdag van de maand schrijf ik voor jullie een blog. In deze blogs ga ik schrijven over de verhalen achter de schilderijen maar daarnaast geef ik jullie ook een kijkje achter de schermen.


Ik krijg namelijk vaak vragen over de betekenis van een schilderij of het proces. Want hoe veel tijd kost het om zo’n schilderij te maken? Heb je altijd inspiratie? Of mislukt er wel eens een schilderij?


Al jullie vragen beantwoord ik graag!


Heb je toevallig zelf een vraag of een schilderij waar je meer over wilt weten? Plaats het dan gerust hieronder in de reacties. Wellicht wijdt ik hier de volgende keer een blog aan!


Wil je niks missen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief, dan heb je als eerste de updates in je mailbox!


294 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN KUNSTBLOC? SCHRIJF JE DAN IN VIA DE ONDERSTAANDE BOTTON.
OF VOLG MIJ VIA DE SOCIAL MEDIA KANALEN.

Anca Blok

Venepad 2

8313 PD Rutten

anca@kunstbloc.com

06-13303543

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 KUNSTBLOC | Anca Blok | Foto's door Daisy Ranoe, Carla Vermunt & KUNSTBLOC |  Privacyverklaring