top of page

KUNSTBLOG? Inspiratie een kijkje achter de schermen en meer..

Bijgewerkt op: 20 jul. 2018
Elke eerste woensdag van de maand schrijf ik voor jullie een blog. In deze blogs ga ik schrijven over de verhalen achter de schilderijen maar daarnaast geef ik jullie ook een kijkje achter de schermen.


Ik krijg namelijk vaak vragen over de betekenis van een schilderij of het proces. Want hoe veel tijd kost het om zo’n schilderij te maken? Heb je altijd inspiratie? Of mislukt er wel eens een schilderij?


Al jullie vragen beantwoord ik graag!


Heb je toevallig zelf een vraag of een schilderij waar je meer over wilt weten? Plaats het dan gerust hieronder in de reacties. Wellicht wijdt ik hier de volgende keer een blog aan!


Wil je niks missen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief, dan heb je als eerste de updates in je mailbox!


370 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page