top of page
BarbaraTrienenPhotography_IMG_0818_AncaBloc__nov2021.jpg

WERKWIJZE

HOE WERKT HET EIGENLIJK ALS IK EEN AANVRAAG DOE?

01

IN gesprek

We gaan in gesprek in mijn atelier om elkaar beter te leren kennen en de wensen in kaart te brengen. Het is voor mij erg belangrijk om de persoon achter het portret of het bedrijf te ontdekken. Zo kan ik dit terug laten komen in het het kunstwerk.

Bij bedrijven breng ik graag een bezoek aan het bedrijfspand om zo geïnspireerd te raken voor een perfect passend schilderij.

02

FOTO

Als basis voor mijn schilderijen gebruik ik altijd een foto. Deze foto's maak ik voorafgaand, bij voorkeur in mijn atelier. Zo kan ik de perfecte belichting en compositie bepalen. Dit zorgt ook voor het beste resultaat in de tekening. 

03

Afwerking

Voor de afwerking van het schilderij bestaat de keuze uit een ijzeren lijst, welke ik zelf op maat las, of ongespannen katoen. 

04

Aan  de slag

Ik ga met veel passie aan de slag met het schilderij!

05

Bewonderen

Het schilderij is klaar, ik nodig je graag in mijn atelier om het schilderij te komen bewonderen.

Anker werkwijze

Ook  handig  om  te weten

  • De levertijd van de schilderijen is ongeveer twee maanden. Is het een cadeau? Zorg dan dat je het op tijd aangeeft zodat het op tijd klaar is.

 

  • De kosten van een schilderij zijn altijd afhankelijk van de afbeelding, formaat en materiaal. De specifieke prijs kan ik bepalen na een persoonlijk gesprek. 

bottom of page