top of page
Werkwijze Houtskool tekeningen.webp

WERKWIJZE

HOE WERKT HET EIGENLIJK ALS IK EEN AANVRAAG DOE?

01.  IN  gesprek

We gaan in gesprek in mijn atelier om elkaar beter te leren kennen en de wensen in kaart te brengen. Het is voor mij erg belangrijk om de persoon achter het portret of het bedrijf te ontdekken. Zo kan ik dit terug laten komen in het het kunstwerk.

Bij bedrijven breng ik graag een bezoek aan het bedrijfspand om zo geïnspireerd te raken voor een perfect passend schilderij.

02.  Foto

Als basis voor mijn schilderijen gebruik ik altijd een foto. Deze foto's maak ik voorafgaand, bij voorkeur in mijn atelier. Zo kan ik de perfecte belichting en compositie bepalen. Dit zorgt ook voor het beste resultaat in de tekening. 

03.  Afwerking

Voor de afwerking van het schilderij bestaat de keuze uit een ijzeren lijst, welke ik zelf op maat las, of ongespannen katoen. 

Ook  Handig  om  te weten

 

  • De kosten voor het laten maken van een schilderij zijn altijd afhankelijk van de afbeelding, formaat en materiaal. De specifieke prijs kan ik bepalen na een persoonlijk gesprek. 

Anca Bloc.webp

04.  Aan  de slag

Ik ga met veel passie aan de slag met het schilderij!

05. Bewonderen

Het schilderij is klaar, ik nodig je graag in mijn atelier om het schilderij te komen bewonderen.

Persoonlijke schilderij maken.webp

Foto  naar  schilderij

Wil je een kunstwerk van je kinderen of andere geliefden die je met houtskool wilt laten vereeuwigen? Laat een prachtig schilderij maken vanaf foto dat een prominente plek in huis verdient. Ik ga graag met jou in gesprek om je te leren kennen en je wensen door te nemen. Samen met je geliefden kun je genieten van een unieke ervaring waarin je portret op een bijzondere manier wordt verbeeld. Neem vrijblijvend contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je verhaal te leren kennen.

bottom of page