top of page

KUNSTBLOC op de vtwonen&designbeurs 2018

Inmiddels is het precies een maand geleden.. KUNSTBLOC op de VTwonen&Designbeurs 2018 in de Rai Amsterdam. Het zegt wel genoeg dat ik nu pas tijd heb om hier een blog over te schrijven. Want wat was het een ontzettend groot SUCCES!!


Voorbereidingen voor de VTwonen&Designbeurs Het was al langere tijd een droom om met KUNSTBLOC deel te nemen aan de VTwonen&Designbeurs. Afgelopen voorjaar nam ik de stap, ik gaf me op bij VTwonen. Als snel werd ik toegelaten en konden de voorbereidingen beginnen! Wow, wat komt er enorm veel op je af als je voor het eerst op zo’n grote woonbeurs komt te staan. Maar wat was het ontzettend gaaf om te doen! Van het ontwerpen van de flyers tot de inrichting van de stand alles kwam samen in mijn stand op de Artzone.


KUNSTBLOC-stand

De inrichting van de KUNSTBLOC-stand op de Artzone sloot perfect aan bij de huisstijl van KUNSTBLOC. Eenvoudig en puur. Door de combinatie van de ongespannen doeken als de opgespannen doeken in ijzeren lijsten vormde het een prachtig geheel. De stand gaf een mooi beeld van alle mogelijkheden binnen KUNSTBLOC. Daarnaast was het super gaaf om alles bij elkaar te zien!


Tijdens de beurs is de stand enorm druk bezocht. En wat heb ik er van genoten om iedereen te kunnen spreken en alle vragen te beantwoorden. Aan het einde van de week had ik geen stem meer over. Maar het was het meer dan waard! Alle bijzondere reacties en waardering voor de schilderijen. Met name de bijzondere persoonlijke verhalen en wensen voor schilderijen in opdracht hebben mij geraakt. Prachtig dat ik met KUNSTBLOC zoiets los kan maken bij jullie.


Voor iedereen die een bezoek heeft gebracht aan mijn stand op de VTwonen&Designbeurs 2018, ENORM BEDANKT!! En wie weet tot volgend jaar!


Nog meer lezen? Op de site van de VTwonen&Designbeurs staat nog een leuk artikel over KUNSTBLOC:https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs-vtwdb/vtwonen-styling-vtwdb/herinneringen-op-houtskooltekeningen/
183 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page