Jullie zijn super!!

Bijgewerkt op: 20 jul 2018
De laatste tijd vallen er voor mij steeds meer dingen op hun plek. Door Kunstbloc leer ik mezelf persoonlijk en op ondernemend gebied steeds beter kennen. Ik creëer kunst en kom hierdoor dieper in mezelf en denk veel na..


Zo zat ik vanmorgen op mijn fiets en dacht aan de pitch die ik heb voorbereid voor de Freelancer Of The Year Awards. Één van eerste zinnen voor mijn pitch was ‘ Hi, ik ben Anca ik ben Kunstenaar bij Kunstbloc’. Lekker duidelijk, precies zoals ik ben.. Maar toch miste ik wat, het was niet compleet. Ik dacht, is kunstenaar het enige waar ik voor sta? Toen ineens viel het kwartje, ik heb niet alleen passie voor kunst & het creëren maar juist ook passie voor het ondernemen en het verbinden met mensen!


Daarom ben ik ook genomineerd door Jeroen Sakkers voor de Freelancer Of The Year Awards. Inmiddels ben ik doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards die op zaterdag 7 april 2018 worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er. De Freelancer Of The Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland.


Een geweldige kans waar ik natuurlijk voor 200% voor ga! En het geen