top of page

Jullie zijn super!!

Bijgewerkt op: 20 jul. 2018
De laatste tijd vallen er voor mij steeds meer dingen op hun plek. Door Kunstbloc leer ik mezelf persoonlijk en op ondernemend gebied steeds beter kennen. Ik creëer kunst en kom hierdoor dieper in mezelf en denk veel na..


Zo zat ik vanmorgen op mijn fiets en dacht aan de pitch die ik heb voorbereid voor de Freelancer Of The Year Awards. Één van eerste zinnen voor mijn pitch was ‘ Hi, ik ben Anca ik ben Kunstenaar bij Kunstbloc’. Lekker duidelijk, precies zoals ik ben.. Maar toch miste ik wat, het was niet compleet. Ik dacht, is kunstenaar het enige waar ik voor sta? Toen ineens viel het kwartje, ik heb niet alleen passie voor kunst & het creëren maar juist ook passie voor het ondernemen en het verbinden met mensen!


Daarom ben ik ook genomineerd door Jeroen Sakkers voor de Freelancer Of The Year Awards. Inmiddels ben ik doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards die op zaterdag 7 april 2018 worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er. De Freelancer Of The Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland.


Een geweldige kans waar ik natuurlijk voor 200% voor ga! En het geen wat me hierbij het meest raakt is het feit dat jullie massaal referenties achter laten. Dit is voor mij zo waardevol, elke keer als ik ze lees word ik warm van binnen.


Ik ben echt dankbaar dat ik zoveel meelevende mensen om mij heen heb en dat ik daarop kan bouwen! Daarvoor wil ik jullie dan ook enorm bedanken!!


Op 7 april 2018 zullen dus de FOTY Awards plaats vinden, in de tussentijd houd ik jullie natuurlijk op de hoogte! Zo komt over twee weken mijn pitchvideo online waarbij ik zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook moet genereren. Maar daarover later meer!


Via deze link is nog mijn interview met de FOTY Awards te lezen waarin ik meer vertel over Kunstbloc en het ondernemerschap. https://fotyawards.com/blog/finalist-anca-blok/

320 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page