top of page

Inspiratie

Bijgewerkt op: 20 jul. 2018


Het gevoel van inspiratie kennen we allemaal wel. Een fijne kriebel in je buik waardoor je niet te stillen bent. Je hebt allerlei ideeën in je hoofd en je wilt ze het liefste direct uitvoeren.


Maar wat nou als je inspiratie weg is? Wat doe je dan?


Inspiratie komt en gaat, de ene keer ben ik er van overspoeld en de andere keer ben ik even leeg. Inmiddels weet ik dat dit erbij hoort en heb ik ook ondervonden hoe ik inspiratie kan opwekken.


Inspiratie is een persoonlijk gegeven en voor iedereen anders.


De een haalt zijn inspiratie uit reizen, de natuur, omgeving of uit boeken. Terwijl voor een ander muziek en rust heel inspirerend kan zijn. Het is belangrijk te vinden wat voor jou werkt.


Persoonlijk haal ik veel inspiratie uit een wandeling. In de rust van het wandelen en de natuur vind ik de ruimte waarin ideeën ‘oppoppen'. Ik laad dan helemaal op en kan andere verbanden leggen wat zorgt voor nieuwe ideeën.


Daarnaast kan ik ook enorm geïnspireerd raken van Bruce Springsteen. Wanneer ik naar zijn muziek luister of een concert van hem bekijk raak ik vervuld van inspiratie. Zijn teksten, power en enthousiasme inspireren mij om betekenis in mijn werk te leggen.


Inspiratie is dus eigenlijk heel persoonlijk en iedereen kan het opwekken!


In mijn volgende blog schrijf ik meer over inspiratie. Ik vertel over de inspiratie van Marije uit haar reis naar Afrika en hoe ik dat heb omgezet in een schilderij. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuws-brief.


178 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page