top of page

'Ik wil graag een schilderij maar weet niet wat'

Bijgewerkt op: 20 jul. 2018Een schilderij of een kunstwerk neemt vaak een belangrijke plek in binnen je huis, je kijkt er vaak naar en het moet van betekenis zijn. Maar wat moet er dan op zo’n schilderij staan? Je wilt wel dat het bij je past, maar je zou totaal niet weten wat..


Gelukkig zijn daar oplossingen voor!


Ik hoor klanten het vaak zeggen 'Ik wil graag iets voor boven de bank, maar ik zou totaal niet weten wat..'. Ik begrijp dat dit natuurlijk lastig is, vaak spreek ik dan op zo'n moment met deze klanten af in mijn atelier. Onder het genot van een kop koffie ga ik er dan met hen eens goed voor zitten. In zo'n gesprek leer ik de klant beter kennen en stel ik gerichte vragen. Met deze vragen wakker ik hun en mijn eigen inspiratie aan.


Door geïnspireerd te raken komen er langzaamaan ideeën op tafel.


Deze ideeën zijn in het begin misschien nog een beetje vaag. Maar om dit meer beeld te geven zoek ik er de juiste inspiratiebeelden bij. Hiermee visualiseer ik de ideeën van de klant in combinatie met mijn eigen ideeën.


Vaak ontstaat hieruit een goed concept. Dit werk ik na afloop van het gesprek verder uit zodat er een concreet idee voor het schilderij ontstaat.


Kortom, door met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te inspireren kunnen we samen vorm geven aan jou schilderij!


Wil je meer lezen over inspiratie? Lees dan mijn blog 'inspiratie'?

274 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page